Agility hold

Hunden skal være mindst 1 år før man begynder agility træningen. Hund og fører skal have et godt samarbejde, hvor der kan arbejdes uden line og med flere ekvipager i gang på banen ad gangen. Hundene kører noget højere, da de arbejder uden line på forhindringerne, det ”tænder” tit andre hunde.

Begynderholdet

På dette hold sætter vi fart, glæde og selvstændighed i fokus, de forskellige forhindringer introduceres for hundene. Det arbejdes med samarbejdet imellem hund og fører, og med at hund og fører arbejder i de rigtige liner i banerne.

Fortsætter/konkurrencehold

På dette hold arbejdes det videre med handling, men samtidig vedligeholdes grundlæggende ting i agility, f. eks. fremadsendelse, felttræning osv. Det arbejdes med længere baneforløb, samt små moduler. Det vil altid være opstillet mere end et modul. Vi arbejder målrettet med den enkelte ekvipage, så de får lige netop den træning de mangler for at få tingene til at lykkedes. Det er utroligt vigtigt for os, at man ALTID tager hjem med et SMIL på læben. Vi har et godt sammenhold på holdet, hvor vi tager sammen ud til konkurrencer og støtter hinanden.