Workshop “Sæt mål der motivere dig og din hund”

Vi har igen fået mulighed for at booke Lea Nor til nogle spændende dage.

Kurset er privat og er således ikke i Dch Aalborg regi, men da vi har fået lov til at låne klubhuset, vil vi som tak give jer tilbuddet, før det sendes videre.

Lea skriver om workshoppen:

Spænder du ben for dig selv, når du sætter mål?
Sammenligner du dig selv og din hund med andre?

Bliver du suget ind i verden, hvor du måske ubevidst bliver besat af, hvordan andre træner og hvor godt andre gør det?

Youtube, facebook, instagram og alle konkurrencerne gør det nemt at sammenligne sig selv (og sin hund) med andre. Vi sammenligner os med, hvad andre kan, hvor dygtige de, hvor populære de er etc.

Du er ikke alene. Samfundet opmuntrer til det: Slå konkurrenten. Vær nr. 1, det handler om at ”vinde”, at være ”den bedste”…

Problemet er, at det ikke nødvendigvis inspirerer dig eller din hund, til at udvikle jer og blive til stærkere sammen. Sammenligning fører ofte til det modsatte…

Lea deler på ærligste vis, hvordan målsætning kan spænde ben for os, og hvordan du kan sætte mål på en måde, som forbedrer din præstation med hunden til træning og til konkurrencer, og som samtidigt motiverer jer.

Undervejs i workshoppen guider Lea desuden en kraftfuld meditation, hvor du bliver stærkere forbundet med dig selv og din hund.

PRIS & TILMELDING

Pris: kr. 350 kr. inkl. the, kaffe og kage.
Dato: Fredag d 12/6 2020
Tid: kl. 18.00 – 21.00
Sted: DcH Aalborg, Voerbjergvej 101A, 9400 Nørresundby

Tilmelding via PB til Lise Sauer. Tilmeldingen er bindende, så hvis du bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at sælge din plads. Pengene gives ikke retur.

OBS – der er begrænset antal pladser.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *