Workshop – “Din hund dit spejl”

Vi har igen fået mulighed for at booke Lea Nor til nogle spændende dage.

Kurset er privat og er således ikke i Dch Aalborg regi, men da vi har fået lov til at låne klubhuset, vil vi som tak give jer tilbuddet, før det sendes videre.

Lea skriver om foredraget:
Ved at forstå din hunds personlighed og jeres relationstype, så bliver det lettere at se, hvordan hunden spejler dig, og hvordan du styrker relationen mellem dig og din hund. Du kan bruge spejlingerne til at udvikle dig og blive en bedre hundefører.

Min niche er at dykke ned i den kompleksitet, der ligger i at være et hund/handler team. Det at være to individer, som skal samarbejde på sekundet i et træningsprogram og få det hele til at gå op i en højere enhed. Det er vigtigt at forstå hunden, og kigge på handlerens ansvar for at teamet kan få succes.

Vi gennemgår de forskellige hunde-personlighedsprofiler, og hvilke ting du skal være opmærksomme på for at få succes i træningen. Blandt andet kigger vi nærmere på den sensitive hund, og hvordan vi kan vende svagheder til styrker.

Lea deler sin egen personlige historie om, hvordan hendes tidligere hunde har spejlet hende, og hvordan de nuværende hunde konstant lærer hende nyt om dem og hende selv.

Det er et foredrag, der lægger op til refleksion og eftertanke. Jeg giver dig brugbare redskaber til at skabe en tættere relation og få succes i din træning!

PRIS OG TILMELDING

Pris: kr. 350 kr. inkl. the, kaffe og kage.
Dato: Mandag d 15/6 2020
Tid: kl. 18.00 – 21.00
Sted: DcH Aalborg, Voerbjergvej 101A, 9400 Nørresundby

Tilmelding via PB til Lise Sauer på 60 47 36 42. Tilmeldingen er bindende, så hvis du bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at sælge din plads. Pengene gives ikke retur.

OBS – der er begrænset antal pladser

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *