Billeder fra klubfesten 2019

Efter at vi andre tog hjem efter klubkonkurrencen arbejde vores dejlige hjælpere hårdt for at forberede klubfesten. Det var et super fint arrangement som vi mødte op til om aften.

Maden var super lækker. Jesper havde grillet en lækker filetsteg og en kalkunsteg. Bettina, Trine og Stefan havde stået for flutes og salat. Så vi fik en fin salat bar med forskellige flutes.

Imens vi nød maden blev resultaterne fra klubkonkurrencen sat med jævne mellemrum. Det var en masse flotte resultater. Det er generelt gået godt for alle og alle virker til at have haft en sjov dag med gode oplevelser.

Årets vinder for K-konkurrencen blev Jeanette, der også vandt årets bedste tæve.

Årets vinder i Rally Begynder klassen er Laila Iversen med Anastasia med super flotte 100 point. Charlotte Stokkendahl med Baloo fik en 2. plads med 95 point og Sabina Winther med Dynamite fik en 3. plads med 95 point.

Året vinder i konkurrencen klassen for Rally var Tina Klausen med Butterfly med flotte 100 point. Anne Lene Pugholm fik 2. pladsen med Fenris og 99 point. Tina Klausen med Buller vandt 96 point og en 3. plads. Tina må stå model en anden dag.

I Agility var årets vinder i Begynder klassen Laila Carstensen med Fiona med en tid på 30.95. Laila Iversen med Anastasia fik en 2. plads med en tid på 36.94. Laila Carstensen med Elliot fik en tid på 31.89 (1 fejl) og fik en 3. plads. Så der var dobbelt Laila på podiet.

I konkurrence klassen vandt Jesper Carstensen med Happy og en tid på 34.44. Jane Bak med Salli fik 47.40 (1 fejl) og en flot 2. plads. Torben med Zinna fik en 3. plads med en tid på 49.17 (1 fejl). Jane og Torbens billeder må vente til senere. Jesper var der heldigvis til at tage i mod hans pris

Jesper vandt tidligere på året Kredsmesterskabet i Agility mellem individuelt. Her til aften fik Jesper overrakt vandrepokalen. Jesper har vundet kredsmesterskabet 3 gange i træk og kan dermed i år tage vandrepokalen med sig hjem og kalde den sin egen.

Ligeledes havde Jesper sammen med Karina og Michael Thrane vundet Kredsmesterskabet i Agility mellem Hold. Jesper tog glad imod alle pokalerne. To af de små skal dog gives videre til Karina og Michael. Vandrepokalen for hold kredsmesterskabet vil stå til pynt i klubben.

Årets leder gik til Trine Soelberg for hendes store engagement og gå på mod. Trine er der altid når klubben har brug for hende. Om det så er at male klubhuset, fjerne ukrudt omkring agilitybanen eller planlægge stævner. Det er velfortjent. Det var en rørt Trine som modtage Årets leder vandrepokalen.

Årets DCH’er gik til Jeanette Hansen for altid at være hjælpsom og være en team spiler. Jeanette gør også altid meget for at nye medlemmer følger sig velkommen. Det var godt at vi havde lokket Jeanette til at komme den vej i løbet af aftnen.

Årets bommert vase gik til vores kasser Stefan. I god mening havde Stefan set en auktion for to grille og havde meget sødt tænkt på vores klub og vores kommende hygge terrasse. Der blev budt, vundet og grillene blev leveret. Som ses på billederne var størrelsen ikke helt som forventet. Vi er vist heldige hvis der kan ligge to pølser på hver. Stefan tog dog imod prisen med smil på læben.

Stort tak til alle som har deltaget i konkurrencerne og tillykke til alle. I har alle fortjent det.

Efter alle pokalerne og medaljerne var uddelt var det tid til at få de våde vare frem på bordet. Der blev ihvertfald ryddet op i de små slatter.

For alle resultaterne se her

Årets klubfest har forløbet godt og alle har vist hygget sig. Vi siger tak til alle som har hjulpet til for at vi alle kunne have en dejlig fest. Tak for at være dem I er.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *