NOSEWORK KURSUS 25/5

Klubben holder nosework kursus d. 25 maj.

Der er plads til 6 hundeførere med hund og 3 observatører.

Prisen med hund er 350,-
uden hund 250,-

Med i prisen er rundstykker og frokost.
Vi starter kl 8,30 og slutter omkring kl 16.
Hunde og fører på alle niveauer kan deltage.

Det er først til mølle tilmelding. Tilmeldingen sendes på SMS til Karina L Andersen på tlf 20920452.

Hvad er Nosework?

NOSEWORK er en spændende sport/aktivitet, som passer til alle typer hunde. En perfekt træning som holder hunden i form både fysisk og mentalt, og som giver hunden mulighed for at få afløb for dens energi via dens naturlige instinkter. En aktivitet der egner sig til familiehunden og til en evt. kommende konkurrencesport. NOSEWORK er for alle racer og aldre. Selv hunde, som ikke er gode til andre hunde, eller generelt usikre hunde kan få stor glæde af Nosework. Alle hunde arbejder nemlig enkeltvis. Hunden skal bruge sin snude til at finde fx en lille bøtte med fært af lavendel og med tiden laver man søgene mere og mere svære.  Der arbejdes udover lavendel med anis og eukalyptusduft.


Instruktøren er Hejdi Jensen fra DKK Åbybro. Hun har fungeret som DKK-autoriseret Hvalpe- og Grundinstruktør i 14 år. De 14 år har givet hende meget erfaring i arbejdet med hunde og ikke mindst mennesker. Ud over selve hundetræningen, har hun uddannet nogle elever, som I dag er fungerende DKK Instruktører. Hun er uddannet Nosework Instruktør i DKK.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *