Husk at stemme til Årets DCH’er

Det er tid til at udnævne Årets DCH’er for Aalborg igen. Vi har derfor brug for din stemme til at finde den i klubben som fortjener det mest i år.

Årets DCH’er er en fra klubben som i det forgangne år har gjort et ekstra godt stykke arbejde eller på anden vis gjort sig bemærket positivt f.eks. ved at være en god kammerat eller støtte. Det kan være medlemmer, instruktører eller fra bestyrelsen. Det eneste krav er at personen er medlem af DCH Aalborg.

For at stemme skal man skrive en mail til enten Leif eller Bettina. Mailen skal indeholde navnet på den man stemmer på samt en kort beskrivelse af hvorfor man vil stemme på personen.

Leif: leifpoulsen65@gmail.com

Bettina: jbkronbach@gmail.com

Årets DCH’er vil blive afsløret til årets klubfest

3 comments

 1. Jeg syntes vores formand Leif Poulsen skal haven den .da der er lidt arbejde i at være formand .og så er han også træner for vores rally begynder .erer altid i drille humør når han har hold

 2. Jeg syntes den skal gives til en person som knokler måsen ud af bukserne, for andre har det som blommen i et æg!
  Vi bruger begge meget tid i klubben , Jesper giver sig altid 100 % til sine kursister , det er på træningsbanen, samt opbakning til konkurrencer, fælles træninger osv. Hvis vi har brugt en helt dag sammen på “fællestræning “ hjælper
  Jesper gerne alle andre og tilsidesætter sin egen træning !
  Derudover knokler Jesper ALTID maks til vores egen konkurrence , også her tilside sætter han sin egen hund for at hjælpe . Jeg syntes Jesper skal have denne titel ?

 3. Jeg vil gerne indstille Laila til årets DCHer 2018.

  Laila knokler for klubben. Hun ligger på tværs for begge hendes hold hvor der aldrig er aflyst. Den eneste undtagelse har været af sikkerhedsmæssige årsager pga. varme eller farlige træer efter storm.
  Laila er en fantastisk træner og det er meget af hendes arbejde der har gjort flere kursister klar til konkurrence.
  Hun gør meget for at arrangere klubbens stævner. Til rally stævnet hvor der var kaos på dagen pga fejl i DcH tilmeldnings systemet, var det Laila som løb frem og tilbage og hjalp med at få overblik. Mange andre fra klubben løftede ikke en finger.
  Laila fortjener uden tvivl at få prisen i år.

  En anden som helt sikkert skal nævnes i en takke tale fra klubben er Torben fra agility holdet. Han har på egen initiativ skaffet sponsorer til klubben og vi har nu et nyt flyv og et nyt hjul. Begge overholder de nyeste krav for at kunne bruge dem i konkurrence. Noget vi ikke havde før.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *