Flot resultat fra Jesper til DM

Jesper Carstensen og Happy til DCH DM 2018

Her i klubben er vi så heldige at have Jesper Carstensen der har gjort et fantastisk stykke arbejde og har været til DCH DM i år med flotte Happy.

DCH DM blev afholdt i Herning d. 22 og 23 september. Jesper og Happy løb rigtig flot 1. dag og med en 4. plads kom de i finalen. I finalen løb de et super løb og fik en super flot tid på 43.91 kun 0.24 sekunder efter den hurtigste hund. Den flotte tid var på trods af en væring, hvilket er en flot præstation. En nedrivning kostede dog desværre dyrt.

Jesper og Happy endte på en super flot 6. plads. Vi er rigtig stolte af Jesper og Happy hos DCH Aalborg og glade for at han og Happy har vist klubbens faner frem. Det var rigtig flot at være kvalificerede og at komme i finalen er fantastisk. Vi er glade for at have Jesper som medlem og instruktør.

Jesper har i år også kvalificerede sig til VM i Sverige der afholdes fra 4. til 7. oktober. Så glem ikke at sende varme tanker. 😀 Hvis det er muligt er der flere som tager vejen til Kristianstad for at heppe og der er altid plads til en til i heppekoret. Det er altid en oplevelse i sig selv at se et VM i agility. Man har også mulighed for at se en livestream (dog mod en mindre betaling) på VMs hjemmeside: http://agilitywc2018.com

Vi må heller ikke glemme at Jesper var til sit første DM for 20 år siden og at være 20 år på toppen er ikke så ringe endda og en flot præsentation i sig selv. 😀

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *