Orienteringsbrev vedr.DcH Aalborgs hjemmeside.

Vi er nu kommet så langt, at vi har fået opbygget strukturen af en  rigtig god hjemmeside som både er en orienteringsside for os som medlemmer i DcH Aalborg, men ikke mindst en side som potentielle medlemmer kan få inspiration af.

Vi har nu brug for at aktivere jer medlemmer med forskellige oplysninger som vedr.

Hundeførermærket:

I skal selv opgøre relevante point for opnåelse af hundeførermærke – kontakte vores formand Leif Poulsen for at få bekræftet resultatet af jeres opgørelse, Hvis OK, Leif vil da rekvirere et hundeførermærke hos kreds1 til udlevering til dig.

Apporten:

Er der nogle blandt nuværende medlemmer, der er i besiddelse af eksemplarer af vores gamle medlemsblad Apporten? Hvis ja kontakt Aksel (godsk@privat.dk)

Konkurrenceresultater:

Vi vil gerne vise resultaterne af jeres deltagelse i div. konkurrencer. Derfor beder vi jer meddele Lasse (lasse@oaf.dk) følgende oplysninger Dato for konkurrencen, Sted, Hundeførerens navn, Hundens navn, Program, Resultat og placering.

Evt.

Har I i øvrigt bemærkninger til hjemmesiden som den ser ud lige nu, så send dem til Aksel (godsk@privat.dk).

 

Med venlig hilsen

Aksel Lund

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *