Orienteringsbrev vedr.DcH Aalborgs hjemmeside.

Posted by

Vi er nu kommet så langt, at vi har fået opbygget strukturen af en  rigtig god hjemmeside som både er en orienteringsside for os som medlemmer i DcH Aalborg, men ikke mindst en side som potentielle medlemmer kan få inspiration af.

Vi har nu brug for at aktivere jer medlemmer med forskellige oplysninger som vedr.

Hundeførermærket:

I skal selv opgøre relevante point for opnåelse af hundeførermærke – kontakte vores formand Leif Poulsen for at få bekræftet resultatet af jeres opgørelse, Hvis OK, Leif vil da rekvirere et hundeførermærke hos kreds1 til udlevering til dig.

Apporten:

Er der nogle blandt nuværende medlemmer, der er i besiddelse af eksemplarer af vores gamle medlemsblad Apporten? Hvis ja kontakt Aksel (godsk@privat.dk)

Konkurrenceresultater:

Vi vil gerne vise resultaterne af jeres deltagelse i div. konkurrencer. Derfor beder vi jer meddele Lasse (lasse@oaf.dk) følgende oplysninger Dato for konkurrencen, Sted, Hundeførerens navn, Hundens navn, Program, Resultat og placering.

Evt.

Har I i øvrigt bemærkninger til hjemmesiden som den ser ud lige nu, så send dem til Aksel (godsk@privat.dk).

 

Med venlig hilsen

Aksel Lund

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *